Money talk 1/2

Gratis bier bestaat niet. Dus moeten we het even over het slijk der aarde hebben. Ook freelancers voelen de gevolgen van inflatie. We hadden het liever anders gezien, maar wij zijn net zo goed genoodzaakt om onze tarieven te verhogen. 🙁

En we moeten het hebben over wederzijds respect dat zich vertaalt in een fatsoenlijke beloning voor freelancers. Limwierde Taaldiensten staat voor kwaliteit. En kwaliteit is niet cheap. Onze intelligentie is niet kunstmatig (AI) en er is een HBO-studie succesvol aan vooraf gegaan.

Dat wordt nog al eens vergeten, dus vandaar.

Ergo: als u vooral voor goedkoop wilt gaan, kunt u beter elders uw heil zoeken. Maar wilt u kwaliteit met een persoonlijke insteek, dan zit u hier veel beter. Uiteindelijk is goedkoop immers duurkoop!

“Limwierde Taaldiensten heeft in slechts twee maanden tijd mijn werk vertaald naar het Engels. Een internationaal boek van 360 pagina’s. Haar snelheid, persoonlijke interesse in mijn onderwerp, kwaliteit en scherpte hebben gemaakt dat ik oprecht geen beter vertaalbureau had kunnen wensen.”